Wednesday, February 2, 2022

să primească o vaccinare

Vaccinarea Covid a luat 141 de milioane de vaccinuri


Campania de vaccinare COVID se desfășoară într-un ritm rapid în țară și au fost administrate peste 66 de mii de vaccinuri COVID în ultimele 24 de ore. Cu aceasta, vaccinarea totală a depășit 141 de milioane. Ministerul Sănătății al Uniunii pentru Bunăstarea Familiei a declarat vineri aici că în ultimele 24 de ore au fost administrate în țară 66 de mii nouă mii 113 de vaccinuri Covid.

Odată cu aceasta, 141 de crori un lakh 26 mii 404 de vaccinuri Covid au fost administrate până astăzi la 7 dimineața. Ministerul a precizat că un total de 415 Call girls in Indirapuram cazuri de noua versiune de Covid în țară, Omicron, au fost raportate în 17 state, dintre care 115 au devenit din infecție.

Maharashtra are cel mai mare număr de 108 cazuri de Omicron. 79 de persoane au fost găsite infectate cu Omicron în Delhi și 43 în Gujarat. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 7189 de cazuri noi de infecție cu Covid. În prezent, în țară sunt tratați 77 mii 32 de pacienți cu Covid. Aceasta reprezintă 0,22% din cazurile infectate.

În aceeași perioadă, 7286 de persoane au fost eliberate de Covid. Până acum, un total de trei milioane 42 lakh 23 mii 263 de persoane s-au recuperat de la Covid. Rata de recuperare este de 98,40%. În ultimele 24 de ore, în țară au fost efectuate 11 lakhs 12 mii 195 de teste Covid. Un total de 67 de milioane de euro 10 lakh 51 mii 627 de teste Covid Call girls in Delhi au fost efectuate în țară.

Avem instrumentele pentru a lupta împotriva Omicron

Vaccinuri

Vaccinurile sunt cea mai bună măsură de sănătate publică pentru a proteja oamenii de COVID-19, a încetini transmiterea și pentru a reduce probabilitatea apariției unor noi forme.

Vaccinurile COVID-19 sunt foarte eficiente în prevenirea bolilor grave, spitalizării și decesului.

Oamenii de știință investighează în prezent Omicron, inclusiv modul în care oamenii complet vaccinați ar fi protejați împotriva infecției, spitalizării și decesului.

CDC recomandă tuturor celor cu vârsta de 5 ani și mai Call girls in Gurgaon mult să se protejeze de COVID-19 vaccinându-se complet.

CDC recomandă ca toți cei peste 18 ani să primească o vaccinare de rapel la cel puțin două luni după vaccinul inițial J&J/Jensen sau la șase luni după finalizarea seriei primare de vaccinare COVID-19 a Pfizer-Bio Entech sau Modern a. ar trebui să se întâlnească.

Măști

Măștile oferă protecție în toate privințele.

CDC continuă să recomande purtarea măștilor în spații publice interioare în zonele cu transmitere comunitară substanțială sau mare, indiferent de starea de vaccinare.

CDC oferă sfaturi despre măști pentru persoanele Call girls in Noida care doresc să afle mai multe despre tipul de mască potrivit pentru ei, în funcție de circumstanțele lor.

No comments:

Post a Comment

ਇਸ ਵਿੱਚ ਇਸਦਾ ਬਹੁਤ ਪ੍ਰਭਾਵ ਹੈ।

ਮੈਂ ਸੈਕਸ ਕਿਉਂ ਛੱਡ ਦਿੱਤਾ ਹੈ? ਮੇਰੀ ਟਰੌਮਾ ਥੈਰੇਪੀ ਦੀ ਰਿਲੇਸ਼ਨਸ਼ਿਪ ਗਾਈਡ, ਐਮਾ ਡੇਵੀ ਸਪੱਸ਼ਟ ਕਰਦੀ ਹੈ, "ਸਾਡੇ ਵਿੱਚੋਂ ਇੱਕ ਮਹੱਤਵਪੂਰਨ ਸੰਖਿਆ ਦਿਨ ਦੇ ਦੌਰ...