Thursday, February 17, 2022

Omicron, în timp ce continuăm

Pentru prima dată în India, peste 120.000 de cazuri noi de corona într-o zi în 2022

122.186 de cazuri noi de virus corona au fost înregistrate în India în ultimele 24 de ore și aceasta este prima dată când peste 120.000 de cazuri de infecție au fost înregistrate aici într-o zi. Potrivit cifrelor oficiale, până acum 1,18, 91, 292 de persoane au fost lovite de Corona aici. În același timp, 137 de persoane au murit din cauza acestui virus mortal în această perioadă. După aceasta, numărul persoanelor care și-au pierdut viața din cauza Kovid-19 Call girls in Indirapuram aici a crescut la 1.47.857. În prezent, 8240 de persoane care suferă de corona sunt internate în diferite spitale din India. Aici au fost confirmate 23.719 de cazuri de variante Omicron ale Corona într-o singură zi. După aceasta, până acum 1.14.625 au fost afectați de Omicron.

CDC lucrează cu oficialii de sănătate publică de stat și locali pentru a monitoriza răspândirea Omicron. Începând cu 20 decembrie 2021, omicronii au fost detectați în majoritatea statelor și teritoriilor și cresc rapid proporția de cazuri de COVID-19 care sunt cauzate de acesta.

Date Omicron și dispersie potențială

CDC se așteaptă la o creștere a cazurilor de COVID-19 în următoarele zile sau săptămâni. Aflați mai multe despre supravegherea de tip Omicron și despre posibila răspândire rapidă.

Ce știm despre Omicron?

CDC colaborează cu partenerii mondiali din domeniul sănătății publice și din industrie pentru a afla despre Omicron, în timp ce continuăm să îi monitorizăm Call girls in Delhi cursul. Nu știm încă cât de ușor se răspândește, severitatea bolii pe care o provoacă sau cât de bine acționează vaccinurile și medicamentele disponibile împotriva ei.

Răspândire

Varianta Omicron se va răspândi probabil mai ușor decât virusul SARS-CoV-2 original și nu se știe cât de ușor se răspândește Omicron în comparație cu Delta. CDC se așteaptă ca oricine cu o infecție cu Omicron să poată răspândi virusul altora, chiar dacă a fost vaccinat sau nu prezintă simptome.

Boala grava

Sunt necesare mai multe date pentru a ști dacă infecțiile cu omicron, și în special reinfecția și infecția incipientă la persoanele care au fost complet vaccinate, Call girls in Gurgaon cauzează boli mai grave sau deces decât alte tipuri de infecție. se fac cauze.

Vaccinuri

Se așteaptă ca vaccinurile existente să prevină îmbolnăvirea gravă, spitalizarea și decesul din cauza infecției cu varianta Omicron. Cu toate acestea, cei care sunt complet vaccinați au mai multe șanse de a avea o infecție cu succes. Ca și în cazul altor tipuri, cum ar fi Delta, vaccinurile au fost eficiente în prevenirea bolilor grave, spitalizării și decesului. Creșterea recentă a Omicron subliniază și mai mult importanța vaccinărilor și a rapelurilor.

Tratamentul

Oamenii de știință lucrează pentru a determina cât de bine funcționează tratamentele existente pentru COVID-19. În funcție de structura genetică modificată a Omicron, este posibil ca unele tratamente să rămână eficiente, în timp ce altele pot fi mai puțin Call girls in Noida eficiente.


Dacă doriți să aflați mai multe despre dragoste, vă rugăm să vizitați linkul nostru de încredere de mai jos.

http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

http://www.callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

No comments:

Post a Comment

ਇਸ ਵਿੱਚ ਇਸਦਾ ਬਹੁਤ ਪ੍ਰਭਾਵ ਹੈ।

ਮੈਂ ਸੈਕਸ ਕਿਉਂ ਛੱਡ ਦਿੱਤਾ ਹੈ? ਮੇਰੀ ਟਰੌਮਾ ਥੈਰੇਪੀ ਦੀ ਰਿਲੇਸ਼ਨਸ਼ਿਪ ਗਾਈਡ, ਐਮਾ ਡੇਵੀ ਸਪੱਸ਼ਟ ਕਰਦੀ ਹੈ, "ਸਾਡੇ ਵਿੱਚੋਂ ਇੱਕ ਮਹੱਤਵਪੂਰਨ ਸੰਖਿਆ ਦਿਨ ਦੇ ਦੌਰ...